Nu söker Solna Sjöscoutkår nya ledare!

17 mars, 2020 av Jennie

Vill du lära dig mer om segling? Brinner du för ledarskap och personlig utveckling? Vill du vara med och hjälpa unga växa?

Just nu söker Solna Sjöscoutkår nya scoutledare. Vi erbjuder dig en mer spännande fritid! Genom att vara en scoutledare utvecklar du inte bara ungdomarna, det bidrar också till din personliga utveckling. Du lär dig att leda en grupp men samtidigt dig själv. Du får också möjlighet att vara en del av ett härligt ledarteam! Vi söker dig som är engagerad, driven och som inte är rädd för att testa på något nytt. Du är någon som tror på ett livslångt lärande samt vill få chansen att vara en vuxen förebild. Inga förkunskaper krävs.

Vi erbjuder kurser i ledarskap och aktiviteter. Scouterna ger barn och ungdomar från alla delar av samhället chansen att uppleva äventyr tillsammans och växa som individer. Vi är en politiskt och religiöst obunden organisation. Solna Sjöscoutkår bildades 1957. Vi håller till i Parkleken i Bergshamra och under seglingssäsongen i Brunnsviken.

Fyll i din intresseanmälan här: https://lnkd.in/dJkKxB7